CNC frezen

Met dank aan onze vakkundige CNC frezers en de hoogwaardige apparatuur, is CNC frezen mogelijk bij Laveno metaalbewerking. U levert het ontwerp aan, wij doen de rest. Zo kunnen we bijvoorbeeld machine-onderdelen op maat ontwikkelen, die u niet kant-en-klaar zou kunnen verkrijgen. We stellen onze machines zo in dat precies datgene tot stand komt wat u voor ogen had. Daarbij maken we gebruik van professionele CAD/CAM-software. Op die manier kunnen we met onze CNC freesmachines zowel 2D- als 3D-producten afleveren. Neem gauw contact op voor de mogelijkheden!

Hoogwaardige CNC freesmachines

Bij Laveno kunnen we beschikken over een drietal professionele CNC freesmachines. Twee daarvan zijn drie-assig, de derde beschikt ook over een vierde as. De maximale capaciteit van respectievelijk de X-, Y- en Z-as is 2060, 820 en nog eens 820 mm. Daarnaast hebben we ook nog eens vier CNC draaibanken tot onze beschikking.

CNC frezen metaal
CNC frezen

De voordelen van CNC frezen

Het verschil tussen een ‘gewone’ freesmachine en CNC frezen is dat de CNC freesmachine door de computer wordt aangestuurd. Dit brengt grote voordelen met zich mee. Want een vakman kan nog zo’n vaste hand hebben, zo precies werken als een computer, dat kan simpelweg niemand. Overigens wordt een CNC freesmachine natuurlijk wel gewoon ingesteld en bediend door vakmensen die hiervoor geleerd hebben.

CNC frezen stelt ons dus in staat om zeer nauwkeurig te frezen. Bovendien kan, door dezelfde instellingen te hanteren, een bepaald ontwerp exact gekopieerd worden, zonder ook maar een minieme afwijking in het resultaat. Daarnaast gaat CNC frezen een stuk sneller dan frezen met de hand.

CNC frezen en meer

Naast CNC frezen kunt u bij ons terecht voor meerdere metaalconstructie- en -verspaningswerkzaamheden (constructiewerk). Denk hierbij aan het al eerder aangehaalde CNC draaien en verschillende lastechnieken. Bovendien bewerken we verschillende materialen, van ijzer tot rvs en van kunststof tot non-ferrometalen.

Ook gebruikmaken van onze diensten? Neem contact op!

Wilt u ook onderdelen laten CNC frezen, bijvoorbeeld voor de bouw van machines, jachten of voor de voedingsindustrie? Of zoekt u een partner voor CNC verspaning of constructielassen? Dan staan wij graag voor u klaar. Neemt u contact op door te bellen naar 0527-246810 of een e-mail te sturen naar verkoop@laveno.nl. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen en denken met u mee over de beste oplossing. Immers, van CNC frezen, draaien tot lassen: voor elke vorm van metaalbewerking moet u bij Laveno zijn!