Constructielassen

Constructielassen is iets dat zonder meer te typeren is als vakwerk. U kunt dit dan ook het best aan de specialist overlaten. En een specialist, zo mogen we ons bij Laveno wel noemen. Al sinds onze oprichting in 1979 zijn wij toonaangevend in de regio als het aankomt op metaalbewerking, waaronder constructielassen vanzelfsprekend valt. Met uiterst professionele apparatuur, bediend door ware vakmensen kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Van onderdeel tot eindproduct

Constructielassen is een breed begrip waaronder zowel de constructie van kleine onderdelen als grote metaalbewerkingsklussen vallen. Zo lassen we onder meer buizen, complete metaalconstructies, bakken (bijvoorbeeld landbouwvoertuigen), schuiven en frames. Voor een impressie van eerder laswerk verwijzen we u naar de pagina constructieproducten.

Diverse lasmethodes mogelijk

Afhankelijk van de omvang van de klus kunnen we ons bedienen van verschillende lasmethodes. We beschikken over zes verschillende lasmachines en daarnaast onder meer ook nog over zaagautomaten, een ponsknipmachine en en profielwals. Met de diverse lasmachines kunnen we lassen met behulp van de MIG/MAG- of de TIG-techniek. Daarmee kunnen we alle soorten metaal verbinden, van staal tot rvs en aluminium.Met name dankzij onze vaardigheid met MIG/MAG-lassen is het bij ons mogelijk om ook grotere stalen constructies te laten constructielassen.

Seriematig constructielassen

Daarnaast beschikken we in onze werkplaats in het Overijsselse Vollenhove ook nog over een lasrobot, uitgerust met een push/pull-toorts. De lasrobot stelt ons in staat ook seriematig te kunnen constructielassen. Door de precieze instellingen van de lasrobot produceren we in hoog tempo series van hetzelfde product, zonder dat de afzonderlijke producten van elkaar afwijken.

Meer dan constructielassen

Hoewel constructielassen een belangrijk onderdeel uitmaakt van onze dagelijkse werkzaamheden, is dit niet het enige wat wij voor u kunnen doen. Wij zijn een allround metaalbewerkingsbedrijf en kunnen naast constructielassen onder meer ook CNC frezen en draaien.

Interesse? Neem contact op

Heeft u interesse in één van onze metaalbewerkingsdiensten? Neem dan contact op door te bellen naar 0527-246810 of stuur een e-mail naar info@laveno.nl. Voor constructielassen moet u bij Laveno zijn!

Nieuws Metaalunie