Constructiewerk

Constructiewerk: een breed begrip waaronder iedere vorm van productie van metalen eindproducten, onderdelen en halffabrikaten te schalen is. Het merendeel van ons werk bestaat uit het bewerken van staal tot bruikbare eindproducten of onderdelen. Daarnaast behoort ook het bewerken van aluminium bij ons tot de mogelijkheden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gauw contact op!

Constructieproducten

Een vraag die mogelijk bij u opkomt is: wat weten jullie dan precies te construeren? We kunnen ons dit goed voorstellen en daarom hebben wij enkele voorbeelden van door ons verricht constructiewerk voor u verzameld. Zo ziet u dat we voornamelijk robuuste en betrouwbare staalconstructies bouwen, maar bijvoorbeeld ook gemonteerde schuiven maken. Daarnaast behoort ook het maken van stalen buisconstructies en frames voor machinebouw tot het constructiewerk dat wij met enige regelmaat uitvoeren. Vanzelfsprekend zijn dit slechts enkele voorbeelden. In principe is iedere vorm van metaalbewerking bij ons mogelijk.

Constructiewerk

Constructiemachines

Bij constructiewerk komt in de eerste plaats een knap staaltje vakmanschap kijken. Wij zijn er dan ook trots op specialisten in huis te hebben die hun vak méér dan goed verstaan. Maar alleen aan vakmensen hebben we natuurlijk niet genoeg. Bij Laveno beschikken we over een uitgebreid en modern machinepark, waarmee geen enkele klus op het vlak van metaalbewerking te gek is. Of uw constructiewerk nu lassen, frezen, draaien, zagen, ponsen of snijden vereist: wij hebben er de geschikte apparatuur voor. Kijk op onze pagina constructiemachines voor een overzicht van de machines die we tot onze beschikking hebben.

Over Laveno

Ons bedrijf bestaat al sinds 1979, toen we begonnen als machinebouwer en handelsonderneming. Na twintig jaar verhuisden we van Sint-Jansklooster naar Vollenhove en groeiden we uit tot specialist in metaalbewerking en constructiewerk. We zijn een compact bedrijf met korte lijnen, waardoor we snel kunnen schakelen en dus flexibel te werk kunnen gaan. Dat maakt ons een gewilde partner als het aankomt op constructiewerk.

Constructiewerk uitbesteden? Neem contact op!

Mogen wij ook voor u aan de slag? Met bijvoorbeeld CNC draaien, CNC frezen, CNC verspaning, slijpen of zagen of constructielassen & solderen. Dan horen we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken door te bellen naar (0527) 246810 of een e-mail te sturen naar info@laveno.nl. Laveno: voor al uw constructiewerk!