Constructiewerk

Bent u op zoek naar een partner waar u terecht kan voor al uw metaalconstructiewerk? Dan bent u op het juiste adres bij Laveno. Laveno is al meer dan 40 jaar actief in de wereld van het bewerken van metaal. Deze jaren heeft dit metaalbewerkingsbedrijf zich onder andere bezig gehouden met draaiwerk, freeswerk, robotlassen en constructiewerk. Kortom, bij Laveno metaalbewerking BV is uw metaalconstructiewerk in goede handen. 

Constructieproducten

Metaalconstructiewerk is een breed begrip. Hier valt al het werk op het gebied van productie van metalen onderdelen, halffabrikaten en eindproducten onder. Dit is waar Laveno Metaalbewerking zich al meer dan 40 jaar mee bezighoudt. Het bedrijf heeft over de jaren heen dan ook zijn kennis weten uit te breiden. Daarom kan Laveno u ook heel goed helpen met het adviseren en het optimaliseren van uw producten of productieproces. Niet alleen op de werkvloer, maar ook in de tekenkamer en in de werkvoorbereiding. Bent u benieuwd wat Laveno op het gebied van metaalconstructiewerk voor u kan betekenen? Neem dan contact op. 

Constructiewerk

Welke producten zijn geschikt voor metaalconstructiewerk bij Laveno?

Een vraag die regelmatig terugkomt is welke producten kunnen worden vervaardigd door het metaalconstructiewerk bij Laveno. Hierbij kunt u denken aan robuuste en betrouwbare metaalconstructies, zoals frames voor machinebouw, stalen buisconstructies, gemonteerde schuiven en rollenbanen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van metaalbewerking. In principe zijn alle vormen van metaalbewerking mogelijk bij Laveno. Hiervoor kunt u ook een kijkje nemen op de website. Hier vindt u namelijk enkele voorbeelden van verricht metaalconstructiewerk van Laveno. 

Het machinepark voor metaalconstructiewerk

Laveno beschikt over een uitgebreid en modern machinepark, zodat al uw producten op de juiste manier geproduceerd en geconstrueerd kunnen worden. Bij Laveno vindt u onder andere zaagautomaten, buigmachines en snijmachines. Is lassen, frezen, draaien, zagen, ponsen of snijden vereist bij het maken van uw producten? Dat is dan geen probleem met het uitgebreide machinepark van Laveno. 

Metaalconstructiewerk laten uitbesteden? 

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u uw metaalconstructiewerk aan wil laten uitbesteden? Mogen wij ook voor u aan de slag? Met bijvoorbeeld CNC draaien, CNC frezen, CNC verspaning, slijpen of zagen of constructielassen & solderen. Dan kan Laveno u helpen. Neem contact met op door te bellen naar (0527) 246810 of een e-mail te sturen naar info@laveno.nl en we horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Voor al uw metaalconstructiewerk ga je naar Laveno.